social icons

search

more from the blog

Fun Ethic

Дочакахме сезона на пътешествията! Най-после! Освен плановете свързани с място, настаняване, забележителности, не малка част от приготовленията заема и приготвянето на багажа. Какво да взема? Без какво мога? Ще имам ли място? Забравих ли нещо?

 В тази връзка съм повече от щастлива да ви разкажа за два продукта от марката FunEthic, които определено промениха правилата на играта, що се отнася до продуктите за лице, които взимам с мен, когато пътувам.

FunEthic е френска натурална козметика, с мисъл за природата и eco-friendly lifestyl-a, все добри причини да се влюбя в техните продукти. Марката предлага 3 основни серии, спрямо възрастта, които включват различни продукти, в зависимост от нуждите на кожата.

Продуктите, с които имах възможността да се запозная са натурална мицеларна вода от серията "Да бъдеш на 20" и кърпички за почистване на грим за многократна употреба. Точно така, многократна употреба, край на носенето на памук, тампони, които всички знаем, че заемат така ценно място в багажа ни.

Тези два продукта са перфектната двойка за всяко пътуване, или просто за онези късни вечери, в които нямаме време за дълъг ритуал на почистване на кожата, а искаме да свалим грима си възможно най-бързо, защото ни е ужасно трудно да останем будни и минутка повече. И, разбира се, не на последно място, самата идея за по-малко излишен отпадък ми се струва повече от примамлива. Кърпичките се почистват успешно с мек сапун или директно в пералнята.
~
Независимо дали в забързания град, или на някоя екзотична дестинация, ви пожелавам да се насладиге на прекрасно, усмихнато лято. Не забравяйте да споделите вашето мнение и впечатление от продуктите. Поздрави и целувки! 
О, и не забравяйте да се пазите от слънцето ^^
Comments

do you wanna know when a new post comes out?

Profile Photo

About Daniela

Profile Bio

Hi, I'm Daniela and this is my blog.

I like …

… being awake during the quiet peacefulness of dawn while the rest of the world is still asleep;
meeting someone with the same birthday as me;
the smell of a campfire at dusk;
hearing a good songs for the first time...

Instagram