Easy Bohemian Hairstyle


Здравейтее, 

Породена от моето доста романтично настроение напоследък, се появи тази свежа прическа, която реших да споделя днес с вас. Много нежна, с лек бохемски vibe, може да експериментирате с нея, като я притворите в различен стил, за различни случаи. Еми, предлагам да разгледаме стъпка, по стъпка как се случват нещата:


 Първо, оформяме косата, както я носим
обикновено ( симетричен или
страничен път), разделяме кичур коса на три
части и  магията с плетенето започва...

 Самата плитка представлява така наречената dutch braid, която много прилича на добре познатата рибена кост, с тази разлика, че при сплитането, всеки кичур коса минава под предходния, а не обратно. Щом стигнете нивото на ушите, довършете кичура с нормална плитка и завържете с ластиче.
 След като сме приключили с плетенето, следваща стъпка е да раздвижим нашата плитка и да я направим по-обемна. За целта издърпване кичурчета коса по цялата дължина на плитката.Ефектът е невероятен!

 Ето ефектът, който трябва да получим. Сега следва стъпката в която правим същото и от другата страна...

 Събираме нашите две прекрасни плитки на тила и завързваме с прозрачна ластичка.

 Ако предпочитате косата си пусната, съвсем спокойно може да спрете до тук и да имате една романтична нежна прическа, на която ще се радвате цял ден. Тези от вас, които предпочитат прибраните коси, следващите стъпки са за вас ...
 Разплитаме долната част на плитките и разделяме цялата коса на четири равни части.

 Навиваме всеки един от четирите кичура, като започваме от вътре навън, и прибираме с малки фуркети на тила, така че да оформим нещо като кок.
 Спокойно може да застъпвате кичурите, да ги поставяте отгоре или отдолу, както намерите за добре и ви харесва, няма правилно и грешно изпълнение.

 Външните кичури завийте най-накрая и прикрепете добре кока с фуркети, така че да го чувствате стабилно. И сте готови...

Експериментирайте, забавлявайте се, бъдете себе си и, разбира се, не забравяйте да хвърляте по едно око за нови красиви идеи на страницата. Ще се радвам да ми изпратите снимки с вашите творения. И да не пропусна да благодаря на моя прекрасен модел Памела, която винаги откликва с много ентусиазъм на моите проекти. Изпращам целувки и до скоро!

 Любов и споделяне
  Даниела

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)