Тетевен

Здравейте, днес реших да ви споделя за едно от последните си пътувания из необятните кътчета на България, а именно Тетевен. 
 Тетевен е малко градче в област Ловеч, разположено в полите на Стара планина, съвсем близо до Рибарица, и определено е място с уникална атмосфера. През града минава река Вит, която напоява планинските подножия.
 В селището има много варианти за пренощуване, но ако сте любители на животни и уютната домашна атмосфера, бих препоръчала с две ръце, вилата, в която пренощувахме ние - "Вила Наневи". Собствениците са уникално мили и гостоприемни хора. Не случайно споменах любители на животни, тъй като самите стопани си гледат няколко прекрасни кучета, с които кръстосват планината и също така нямат нищо против да вземете със себе си и вашия домашен любимец, всички ще бъдете топло посрещнати!
 Местността е наистина невероятно красива и си заслужава да бъде посетена, особено в пролетния сезон. Неминуемо ще останете очаровани. Гората е изключително приятно място за разходка по това време... зеленина и ухание, истинско пробуждане...
 В близост се намира и село Гложен, както и Гложенски манастир, известен със своята  внушителна гледка и история.Това беше от мен за сега! Пожелавам ви слънчев уикенд! 
любов и споделяне
Даниела.

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)