Петъчните любимци


Здравейте, приятели! Представям ви най-новата рубрика в блога - Friday Favorites, в която всеки петък ще ви споделям любимите си сайтове и статии, които истински са ме вдъхновили и развълнували през изминалата седмица. В тазседмичния списък попадат истории за най-старите и красиви дървета, съвети за това как правилно да се грижим за нашата кожа и кои са техниките при нанасяне на различните продукти и ще стигнем до мили изненади, с които да изненадаме любим човек и това не е всичко. Да не губим повече време! Его ги моите любимци:

1. Първото място безпрецедентно заема най-сладкото същество - Topi the Corgi, заедно със своя изобретателен стопанин правят страхотно забавни мини клипчета, които могат да оправят настроението на всеки.


2. На второ място попада една любима статия за Мили съобщения скрити в кибритени кутийки. Много сладка идея! Чувството да получиш такава кутийка е много приятно.


3.Следва клипче в YouTube, на което попаднах преди няколко дни. Кой е правилния начин да нанасяме продуктите за грижа за кожата, чували ли сте за наслояването на продукти? Как и защо се прави вижте в клипчето.


4. Както вече може би знаете или сте забелязали, растенията са моята страст и нямаше как да не се впечатля, а вярвам и вие, от тези внушителни дървена, някои по-стари от 2300 години - Най-красивите и известни дървета на Земята.


5. За финал съм ви подготвила един сайта, който ми попадна вчера - https://8tracks.com Това е музикален сайт, в който може да избирате от богата колекция различни стилове, може да избирате музиката по плейлисти, групирани по настроение, сезон, емоция, както и сами да създадете своя лична колекция.


Това беше всичко за тази седмица, ще продължа да подбирам още интересни и полезни статии за вас! Ще се радвам да чуя вашите мнения и впечатления! 
Усмихнат уикенд, приятели!

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)