Петъчните любимци


Здравейте, приятели! Продължаваме с петъчната рубрика - Friday Favorites. Тази седмица съм ви побрала няколко приятни, полезни, любознателни сайтове и статии, които вярвам ще ви усмихнат и ще ви накарат да се замислите. Да не губим повече време! 

Започваме с номер 1 - Psy-Fi - За онези от вас, които проявяват интерес към психологията и себепознанието, хвърлете един поглед на сайта и фейсбук страничката на Psy-Fi. Там ще намерите редица забавни психологически тестове и любопитни факти всеки ден. Вижте кое е онова, което не знаете за себе си!2. SilverPink - преди известно време ми попаднаха бижутата на тази чудесна българска марка, която събира в себе си много талант, идея и вдъхновение. Можете да поръчате от богата гама бижута с мили посвещения за любим човек или да създадете уникално бижу с вашето собствено име.


3. Няма как и тази седмица да мине без статия за любимо животинче. Запознайте се с Суки- пътуващата котка.  и нейните невероятно красиви приключения.


4. Продължаваме с една много близка до сърцето ми тема - екосъобразният начин на живот и глобалните проблеми. Какви са малките стъпки, които всеки може да направи по пътя към промяната ще ни разкаже Lauren Singer. Чуйте я.


5. Завършваме с няколко вкусни и полезни идеи предоставени под формата на кратки клипчета от моите любимци от Goodful.


Това беше всичко за тази седмица. Усмихнат есенен уикенд!

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)