Love beauty and planet


Преди няколко дни, докато се разхождах сред редиците с продукти, в търсене на натуралната секция, погледът ми се спря на нещо ново, което не бях срещала до сега - грижата за коса на Love beauty and planet. Продукти със страхотна колекция от аромати и обещание за съзнателно отношение към планетата. Освен, че не съдържат парабени, силикони и оцветители, това което ме спечели, беше техните опаковки. И не ме разбирайте погрешно, няма спор, че са красиви, но това, което ги прави наистина специални е, че са създадени от рециклирани материали и са подходящи за последващо рециклиране от капачката до етикета. Повече за тяхната мисия, вижте тук


С наближаването на лятото, някак все гравитирам неусетно към всичко, което ухае на кокос. За щастие открих своя аромат и сред предложенията на Love beauty and planet . Освен кокосова вода и цвят от мимоза, ще откриете още с нежен и романтичен аромат на масло от мурумуру и българска роза; освежаващ и тонизиращ с кокосово масло и иланг-иланг и другият мой любим аромат - масло от ший с сандалово дърво, който обаче се предлага само под формата на душ гел. 

Формулите на шампоана и балсама са много меки и нежни, имайте предвид обаче, че шампоанът съдържа sodium laureth sulfate, но ако нямате проблем с тази съставка, съм сигурна, че продуктите ще ви харесат.

Нямам търпение да чуя вашето мнение за тях. Не забравяйте да споделите в коментар под този пост. А сега ви оставям с пожелание за прекрасна седмица!

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)