Вчера


Здравейте от една година по-възрастна мен. Честно да си призная не се чувстам нито по-зряла нито пък по-мъдра. Истината е, че човек всеки ден научава нещо ново за себе си и съвсем не му е нужна цяла една година, за да го осъзнае. Както гласи една моя любима мисъл: “Денят си отива и ето, че никога няма да бъда като днешната аз отново.“ Красиво нали?

В тематиката на вчера, исках да ви запозная с един много специален бранд, носещ звучното име Трето колело, който привлече вниманието ми с тениска, която представяше по супер свеж и креативен начин заглавието на един от любимите ми български филми (Вчера, както може да се досетите 😉). Послението, с което застава бранда е ясно и просто „Вземи си култура, носи я със себе си“- да моля, къдe да се наредя :) 


За скромния си житейски път със сигурност научих две неща:
1. Човек никога не бива да се взема прекалено насериозно;
2. Що се отнася до личен стил - всеки трябва да носи това, което го кара да се чувства в хармония със себе си, да му носи някакво естетическо удоволствие и комфорт.

Та така, с това завършва краткото включване от мен за тази седмица. Желая на всички усмихната седмица и едно незабравимо вчера. 💕
Photographer: Kristina Kostova

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)