Пазаруване втора употреба онлайн - Moxie Sundries


Здравейте, мили хора!
Днес ще си говорим за пазаруването втора употреба. С времето този начин на пазаруване, особено на дрехи, се превърна в нещо като хоби за мен. Действа ми изключително разтоварващо да се гмурна сред рафтовете разноцветни модели и кройки, а чувството да откриеш дрехата с главно „Д“, е повече от вълнуващо.

Въпреки че ситуацията, в която се намираме, не ни позволява да правим обичайните си разходки до любимите Second hand магазини, това съвсем не означава, че трябва да се откажем от модните си находки. Second hand може да пазаруваме изцяло онлайн, а времена като тези е супер, ако може да подкрепим малките магазинчета и техните собственици.

Ето защо, днес реших да ви запозная с Moxie Sundries, на страницата на който може да откриете страхотни модни находни, запазени и чисти, някои дори с етикет на известни марки.


Пазаруването във физически магазин Втора употреба, разбирам, може би не е за всеки. Но, ако все пак проявявате любопитство и интерес, заложете на онлайн магазинчето на Moxie Sundries, там със сигурност ще намерите дрехи, грижливо и ръчно подбрани. Всеки артикул е заснет поотделно, а често и върху модел, така че мигновено да се ориентирате дали тази дреха е за вас или пък не. 

А сега ви оставям с пожелание за усмихнат ден и слънчева пролет. Бъдете  здрави! 

До следващия път..

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)