Времето на рециклираните дрехи е тук


Детайли за визията:  Рокля - H&M conscious | Сандали - H&M

Всяка малка промяна в гардероба ми ме кара да се чувствам някак специална и различна. Като глътка свеж въздух в натовареното ежедневие.
Но как да се насладим на любимите си дрехи без угризения, че участваме в замърсяването на околната среда? Не се притеснявайте, има решение. Можем да се радваме на новите си модни придобивки и в същото време да намалим вредното въздействие, което текстилната индустрия оказва върху планетата.

Вариантите, които открих за себе си, са два - пазаруване втора ръка и дрехи, изработени от 100% рециклирани материали. Много пъти съм ви казвал за моите любими места за пазаруване на дрехи втора употреба и за мен този начин на пазаруване е като хоби. Дрехите от рециклирани материали обаче са нещо съвсем ново за мен, на което реших да дам шанс и честно казано мисля, че те ще се превърнат в моята нова страст. Така че тези дни аз съм на лов за най-добрите устойчиви марки дрехи и под този пост ще намерите някои от любимите ми предложения за тоалети от рециклирани материали. Има ли нещо, което ви хвана окото, споделете в коментарите под тази публикация. 💕Comments

Form for Contact Page (Do not remove)