Идеи за Коледни подаръци: За нея


Тази Коледа със сигурност няма да е като никоя друга, но въпреки всичко трябва да се опитаме да запазим Коледната магия жива, споделяйки тези мигове със скъпите на сърцето ни, обичани хора. Именно на тях е посветен и днешния списък с малки жестове, с които може да зарадвате любимото момиче. Защото не е важна стойността на подаръка, а грижата, която стои зад него, усещането да избереш правилното нещо за всеки, така че да извикаш неговата усмивка и щастие.

Ароматната свещ е нещо, което би зарадвало всеки и все пак, ако и вие сте като мен, може би рядко бихте се поглезили с хубава свещ просто така. Ето защо това е един чудесен подарък, който бихте могли да направите за любим човек, като в същото време сте спокойни, че не правите компромис със състава на свещта - защото свещите на I/ITEMS съдържат ароматни композиции от натурални етерични масла
В днешно време прекарвама все повече време у дома. Какъв по-чудесен подарък от красив и мек домашен халат, който да се превърне в любим аксесоар за дългите зимни уикенди, прекарани с книга и горещ шоколад в ръка.

Zao Beauty box

За почитателките на грима един чудесен подарък е Коледната грим кутия от Zao. Тази елегантна бамбукова кутия включва комплект от най-изполваните грим продукти, съдържащи естествени, растителни съставки. Плюс възможност за презареждане на продуктите, когато свършат - нещо, с което със сигурност ще зарадвате еко загрижените момичета.


Comments

Form for Contact Page (Do not remove)