Идеи за Коледни подаръци: За него

photo source: juliettelaura

Ето го и списъка с предложения, с които да зарадваме нашите любими мъже тази Коледа! Вярно е, че често търсенето на подарък за господата може да се окаже трудно и объркващо, особено за онези представители, които не споделят желанията си, или пък не чакат някой да се сети да им подари онова, което им е нужно, а бързо, бързо си го набавят сами.
За днешната селекция ми помогна моят съпруг Светослав, който ми разкри някои от тайните на мъжките вълнения, надявам се да ви вдъхновят и улеснят поне мъничко в търсенето на перфектния подарък тази година.
Един подарък, който би влязъл в употреба на всеки мъж. Красивият аромат е необходим и практичен подарък. Ако мъжът харесва и държи на вашия вкус, то със сигурност ще се довери и на преценката ви в избора на парфюм.
За онези господа, които обичат да поглеждат навътре към себе си и да откриват нови неща за мъжкия свят, воля и сила. Книгата на Джеймс Холис - Под сянката на Сатурн е един добър избор за любознателните господа.
Един класически и елегантен подарък, който може да варира в зависимост от предпочитанията на господата. От изящен сервиз за уиски, до сомелиерски комплект, или пък красиви чаши и поставка за любимото бренди. Тук изборът е на ваша страна.

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)