Красива и здрава усмивка и отговорност към природата

Замисляли ли сте се някога за всички онези неща, които използваме всекидневно и непрестанно в нашите ежедневни ритуали. Едно от тях неминуемо е свързано с грижата за нашата усмивка. Четката и пастата за зъби са консуматив, без който никога не оставаме и който се налага да заменяме (разбирайте изхвърляме) поне на всеки 3 месеца. Ето защо е много важно да направим правилния избор не само за нас и здравето на нашата усмивка, но и за природата. 

Безкрайно съм щастлива и обнадеждена, че има подходяща алтернатива и то от смели български производители. Досещате ли се за кого ще ви разкажа? Разбира се, че става въпрос за Nordics - една бързо развиваща се марка за дентална грижа, която за щастие не се страхува да рискува. От известно време съм страшен фен на техните бамбукови четки за зъби, които са леки, удобни и най-важното - биоразградими. Добрата новина е, че това става възможно и за тубите на техните пасти за зъби - от 2021 всички те стават 100% биоразградими, благодарение на новата технология на създаването им от захарна тръстика. Най-после, казваме „Сбогом“ на пластмасата и „Здравей“ на различното мислене, иновацията и грижата за утре.


Паста за чувствителни зъби

Чувствителността на зъбите и венците не е никак за подценяване, тъй като може да причини много различни проблеми. Органична паста за за чувствителни зъби и венци ще се погрижи да облекчи болезнеността и ще върне здравия червен цвят на венците. Вижте още защо е важно да избираме био паста за зъби за нашето здраве. 

Интердентални четчици

Верен помощник на всички, които носят постоянни ритейнъри или просто обичат усещането за чисти зъбки по всяко време. Дръжките са от FSC отгледан бамбук, а четките са медицински клас с глава от неръждаема стомана. 

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)