Защо замених продуктите си за пране?

Процесът на обновяване на козметиката, която използвам всеки ден, с чисти натурални заместители, започна преди повече от 5 години. Но поради някаква причина този процес настъпи с леко забавяне що се отнася до продуктите за дома, а оказва се, тяхната замяна е не по-малко важна и необходима.

Фактът, че съвсем скоро семейството ни е ще увеличи с още едно мъничко човече, изключително чувствително към всичко, което го заобикаля и докосва кожата му, нямаше да кога да отлагаме повече. Първото, с което започнах беше да потърся подходяща алтернатива на праховете и омекотителите за пране.

Спрях се на продуктите на българската марка Amalina и съм изключително щастлива не само с резултата от тяхното действие, но и с факта, че имам възможността да подкрепя усилията за едно по-добро утре. на български производител. Тяхната мисия е насочена изключително към производството на натурални перилни и почистващи препарати за природосъобразен начин на живот, който цели опазване както на човешкия организъм от заболявания и алергични реакции, така и на природата от замърсяване. 
Amalina прах за бяло пране с цитронела

Това определено се превърна в един от любимите ми прахове за бяло пране. Формулата му е биоразградима, а ароматът, който придава на дрехите е благодарение на натурално етерично масло, което изненадващо за мен ароматизира дрехите ни деликатно и доста трайно.Amalina прах за цветно пране с канела, портокал и карамфил

Не познавам човек, който да не се наслаждава истински на аромата на канела и портокал. Този прах, също е изключително подходящ за бебешко и детско пране, със съставки щадящи природата както и 100% рециклируеми опаковки.
Amalina омекотител за цветно пране с канела, портокал и карамфил

Омекотителите на Amalina определено ме спечелиха и честно казано не си представям да се върна отново към конвенционалните продукти на пазара. Формулата е на основата на лимонена киселина и натурални етерични масла, които ароматизират деликатно дрехите и ги омекотяват. Подходящ е при пране на всякакви меки одеалца, пуловери и хавлии.

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)