Рокли за преходния сезон

Детайли за визията: Рокля Oysho | Дънково яке Stradivarius (подобно) | Чанта AboutYou (подобна) | Кецове H&M

Дългоочакваните топли дни са тук и най-после имам възможността да облека всички онези любими рокли, които чакаха търпеливо своето време в гардероба. За този междинен сезон, в който въпреки топлото слънце през деня, сутрините и късните следобеди все още могат да бъдат осезаемо хладни, избирам моята любима памучна рокля от Oysho. С меката си, дишаща материя е чудесен избор за топлите часове на деня, в същото време тя е със 7/8 ръкавчета, които пък са супер за по-хладните периоди от деня. В комбинация с късо дънково якенце и свежи бели кецове, това се превърна в една от незаменимите ми визии, с които се наслаждавам на пролетта. Вижте и останалите предложения за красиви и практични роклички, подходящи за преходния сезон в края на този пост.
Рокля с буфан ръкави

Тази красива рокля с 3/4 буфан ръкави и материя комбинираща памук и лен е един чудесен избор за преходния сезон.
Рокля с флорален десен

С тази рокля ще сте съвсем в тоз с пролетта. Нежните цветни нюанси придават усещане за една романтична визия, която можете да се съчетае с късо якенце за онези прохладни часове от деня.Рокля кафтан с бродерия

Една чудесна лека рокличка, лесна за носене, подходяща за всеки ден и за онези дълги разходки в парка. Това може би е един от любимите ми десени с бохемско усещане и привкус на лято и море.

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)