Време за слънцезащита

Дойде любимото време - сезонът на слънцезащитата! И въпреки, че много дерматолози съветват слънцезащита да се използва през цялата година, през летните месеци това е особено важна рутина, която не бива да се пропуска. И това, че в София си нямаме близко море, съвсем не означава, че ще пропусна да се наслаждавам на хубавото слънчево време навън. Където и да съм - красив парк, близко езеро или уютно кафене с приятели, правилната слънцезащита е нещо неотменимо. Знаете, колко е важна чистотата на продуктите за мен, особено в този период на очакване на бебе Й., това е нещо, с което не бих могла да направя компромис и за пореден път се доверих на Wooden spoon и тяхната слънцезащитна грижа. С новия си продукт със 100% натурален, прозрачен цинк мога да съм спокойна, че моята кожа и деликатната кожа на бебето ще бъдат защитени. 


СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН “BABY&FAMILY” SPF 30

Един продукт, който смятам да бъде наотлъчно до мен през следващите слънчеви месеци. Формулата на продукта съдържа натурален, прозрачен цинк, който защитава кожата без да оставя бели следи. За разлика от химичните слънцезащитни филтри, които попиват в кожата, абсорбират лъчите и ги преобразуват, физичните филтри (какъвто е цинкът) действат като защитен слой, който стои върху кожата, отблъсквайки UVA и UVB лъчите без те изобщо да проникват в кожата.ЛОСИОН ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ “BABY&FAMILY”

Въпреки, че кожата е добре предпазена от слънцето, тя все пак има нужда от хидратираща и успокояваща грижа веднага щом е била изложена на силното парещо слънце. Лосионът за след слънце предоставя нежна, органична грижа, подходяща и за най-деликатната бебешка кожа като я подхранва, омекотява и успокоява.БАЛСАМ ЗА УСТНИ SUN KISS С UV ЗАЩИТА


Устните също са изложени на силното въздействие на слънцето и могат да изгубят своята хидратация и да станат чувствителни и сухи. Балсамчето за устни е обогатено с нежни натурални масла като карите, какао, кокос, които защитават кожата на устните и я подхранват.

Comments

Form for Contact Page (Do not remove)