Angel Baby - чувалче с кауза

Когато Йоан се роди си обещах, че ще пазарувам разумно, ще проучвам внимателно какво взимам, дали наистина имаме нужда от него и колко дълго ще го използваме. Желанието да му вземем чувалче за сън, дойде не от каприз, а от абсолютна необходимост. Още от първите дни у дома, Йоан спеше с лека завивка и така и не пожела да бъде повиван. Сънят му често е съпътстван с ритане с крачета и лениво протягане, при което завивката се озоваваше в другия край на леглото. Това от своя страна караше мен да се будя по няколко пъти на вечер, за да се уверя дали малкият господин е завит и, ако не е, да го завия старателно до следващото изритване на иначе любимото ни одеалце. 

Чувалчето за сън на Angel Baby допринесе за едно притеснение по-малко в живота на една уморена мама. Сгушен вътре, Йоан беше завит на топло през цялата вечер. Спалните чувалчета са най-безопасният начин за завиване бебенцата още от първия ден. Освен спокойствие тази покупка за нас имаше и друг по-дълбок смисъл: да прави добро! За всяка закупена дрешка, Angel Baby даряват още една на майка на недоносено бебе, като това е само едно от многото неща, които марката е приела за своя мисия

Зимен спален чувал "Горската поляна"


Лъбимият десен спално чувалче. Подходящ както за момичета, така и за момчета. Нямам търпение да научим имената на всички животни от горската поляна.

Продължаваме горската тематика с най-удобното и меко гащеризонче, със скрит цип. Тази днешна е изключително утобна и практична за постоянно движещото си бебе, а ципът прави преобуването лесно и бързо.


Comments

Form for Contact Page (Do not remove)